Perspektiver af lyd

Gå på opdagelse med dine ører i Deep Forest Art Land d. 4.-6. september fra 10-18!

Den 4.-6. september fra 10-18 kan du nemlig opleve lydinstallationen “Perspektiver af lyd”.

Installationen er udviklet af de tre danske kunstnere Johannes Björkman, Mathias Winther Kjeldsen og Lars Bech Pilgaard, der alle er opvokset i Vestjylland. Værket vil give dig en sanselig oplevelse af den lokale natur omkring Deep Forest Art Land – Skovsnogen, samt Hvide Sande og Struer Havn.

Installationen er udformet som en naturlig rute inde i skoven, hvor du bevæger dig blandt højttalere, kassettebåndafspillere og hvide trærammer. Alle disse elementer fokuserer på skovens lyde og inviterer til fordybelse og leg. Lydene der afspilles fra kassettebåndene, er optaget i skoven, og trærammerne er med til at stille skarpt på små og store elementer i den summende skovbund.

“Perspektiver af lyd” inviterer dig til at sanse både de helt små lyde og billeder i naturen, når du kommer tæt på, og de helt store lyde og landskaber, når du betages af naturen i sin helhed. Lydene og de visuelle rammer er i en konstant bevægelse mellem at vise sig som naturlige eller bearbejdede. Dette giver dig helt konkrete perspektiver af, hvordan du kan opleve lyden af naturen, der omslutter dig.

Få en unik oplevelse med det to-delte lydværk "Perspektiver af lyd"!

“Perspektiver af lyd” er en to-delt lydkunstoplevelse som er et bidrag til den midt- og vestjyske kulturaftale 2020. Den første del består af en online naturkunst-film med titlen ‘Klang-Rum’, og den anden del består af tre stedspecifikke lydinstallationer opsat i Midt- og Vestjylland.

Installationen er en del af Kulturaftalen 2020 Midt- og Vestjylland. Projektet er støttet af Kulturministeriet, Ringkøbing-Skjern Kommune og Augustinus Fonden. Værket er udformet i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommune, Herning Kommune, Struer Kommune, Sound Art Lab, Deep Forest Art Land, Hvide Sande Havn, Holmsland Klit Turistforening og FGU Midt-Vest.

Perspektiver af lyd 04/09 - 06/09