Skoler og ungdomsuddannelser

Guidet tur

Tag dine elever med på en aktiv og inspirerende ekspedition i Deep Forest Art Land

På vej rundt i skoven vil vi gennem dialogiske øvelser skabe fælles erfaringer i mødet med de mange skulpturer og installationer. Eleverne opdeles i mindre grupper og skal undervejs arbejde med udvalgte temaer og svare på nogle af de spørgsmål, som naturen og kunsten rejser, omhandlende f.eks. natursyn, kultur, samfund, leg og humor. Undervejs på turen tænder vi op i et bål hvor eleverne kan nyde deres madpakker, og Skovsnogen byder på pandekager.

Forløbet tilpasses det aktuelle klassetrin, ligesom vi tager højde for elevernes kompetencer og forforståelse.

Undervisningstilbuddet er styret af daglig leder af Deep Forest Art Land, Kristina Taaning. Hun er uddannet folkeskolelærer med mere end 20 års erfaring.

Kulturbussen - gratis transport til Deep Forest Art Land

Kulturbussen er en gratis transportordning, der giver skoler nem adgang til kulturoplevelser i Herning kommune.

Alle folkeskoler i kommunen kan booke en gratis bus til de deltagende kulturinstitutioner – heriblandt Deep Forest Art Land.

Book bussen og læs mere her: www.kultur.herning.dk/kultur/kulturbussen

Priser

Ekspedition i Deep Forest Art Land (3 timer inkl. tid til madpakker):

1500,- for op til 25 elever

3000,- for op til 50 elever

På egen hånd

Besøg Deep Forest Art Land på egen hånd! Send en forespørgsel med dato, tidspunkt og kontaktoplysninger til skovsnogen@hotmail.com

Da vi får besøg af mange større grupper, er det vigtigt, at I får en bekræftelse på jeres besøg. Send en forespørgsel med dato, tidspunkt og kontaktoplysninger til os på mail skovsnogen@hotmail.com.

Forbesøg

Kombinér turen til Deep Forest Art Land med et forberende besøg

Det er muligt at aftale en forberedende lektion på jeres skole inden besøget på egen hånd i Deep Forest Art Land. Vi kommer ud på jeres skole inden besøget og laver en lektion afstemt efter det aktuelle klassetrin. Formålet med lektionen er at forberede eleverne på besøget gennem oplæg og øvelser, der sætter gang i elevernes nysgerrighed og kreativitet. Vi forbereder dem på mødet med kunsten og naturen i Deep Forest Art Land, og på hvordan dette kan sætte gang i en dialog om, den verden de lever i og deres egen plads i den.

Priser

Forbesøg på jeres skole/institution (varighed ca. 1 time):

650,- + transport (alm. takst)