Daginstitutioner

Kommer I uden for Herning Kommune?

Det er gratis at besøge Deep Forest Art Land, hvis jeres institution ligger i Herning Kommune. Kommer I ikke fra Herning Kommune, gælder der nogle særlige regler for besøget i Deep Forest Art Land.

Kommer I uden for Herning Kommune? Så koster et besøg i Deep Forest Art Land 495 kr. + 20 kr. pr. person, hvis I ikke bestiller en ekspedition. I denne pris er inkluderet en kort introduktion til stedet af en af vores guider. Book jeres besøg ved at sende dato, tidspunkt, antal personer og kontaktoplysninger til os på mail skovsnogen@hotmail.com.

Booker I en guidet tur, er besøget inkluderet i prisen.

Guidet tur

Tag børnene med på en aktiv og inspirerende ekspedition i Deep Forest Art Land

På vej rundt i skoven vil vi gennem dialogiske øvelser skabe fælles erfaringer i mødet med de mange skulpturer og installationer. Undervejs på turen tænder vi op i et bål, hvor eleverne kan nyde deres madpakker, og Skovsnogen byder på pandekager.

Undervisningstilbuddet er styret af daglig leder af Deep Forest Art Land, Kristina Taaning. Hun er uddannet folkeskolelærer med mere end 20 års erfaring.

Kulturbussen - gratis transport til Deep Forest Art Land

Kulturbussen er en gratis transportordning, der giver daginstitutioner og skoler nem adgang til kulturoplevelser i Herning kommune.

Alle daginstitutioner og folkeskoler i kommunen kan booke en gratis bus til de deltagende kulturinstitutioner – heriblandt Deep Forest Art Land.

Book bussen og læs mere her: www.kultur.herning.dk/kultur/kulturbussen

Priser

Ekspedition i Deep Forest Art Land (3 timer inkl. tid til madpakker);

1500,- for op til 25 elever

3000,- for op til 50 elever

OBS! Booker I ikke en ekspedition, skal I stadig booke jeres besøg ved at sende dato, tidspunkt, antal personer og kontaktoplysninger til os på mail skovsnogen@hotmail.com.

Børn

På egen hånd

Besøg Deep Forest Art Land på egen hånd! Send en forespørgsel med dato, tidspunkt, antal personer og kontaktoplysninger til skovsnogen@hotmail.com

I Deep Forest Art Land er udgangspunktet, at børnene har mulighed for at undersøge såvel værkerne som naturen ud fra deres eget udgangspunkt. Målet er, at de får muligheden for at blive optaget af det, som falder dem ind, og på den måde, som opstår.

Den voksnes rolle er således primært at være den, som understøtter nærværet, både ved at stille sig til rådighed, men også i den dialog, der opstår. Udgangspunktet er, at alle tilgange og alle spørgsmål er tilladte, og at der ikke findes nogen definitive svar – alt kan tænkes.

I dette undervisningsmateriale får I forslag til øvelser og tilgang til dialog, som I kan bruge, når I besøger Deep Forest Art Land.

Klik her for at downloade det gratis undervisningsmateriale.

Da vi får besøg af mange større grupper, er det vigtigt, at I får en bekræftelse på jeres besøg. Send en forespørgsel med dato, tidspunkt, antal personer og kontaktoplysninger til os på mail skovsnogen@hotmail.com.

Det er gratis at besøge Deep Forest Art Land for daginstitutioner fra Herning Kommune, kommer I uden for Herning Kommune, gælder særlige regler – se ovenfor.

Forbesøg

Kombinér turen til Deep Forest Art Land med et forberende besøg

Det er muligt at aftale en forberedende lektion på jeres skole inden besøget på egen hånd i Deep Forest Art Land. Vi kommer ud på jeres skole inden besøget og laver en lektion afstemt efter det aktuelle klassetrin. Formålet med lektionen er at forberede eleverne på besøget gennem oplæg og øvelser, der sætter gang i elevernes nysgerrighed og kreativitet. Vi forbereder dem på mødet med kunsten og naturen i Deep Forest Art Land, og på hvordan dette kan sætte gang i en dialog om, den verden de lever i og deres egen plads i den.

Priser

Forbesøg på jeres skole/institution (varighed ca. 1 time):

650,- + transport (alm. takst)

 

Børn
Børn
Børn