Daginstitutioner

Book jeres besøg

Hvis I kommer fra en daginstition skal I booke jeres besøg på forhånd.

Pris: 495 kr. + 20 kr. pr. person

Prisen inkluderer en kort introduktion til stedet af en guide. Hvis I ønsker det, kan vi også booke Det Gotiske Skur eller Billedhuggerhaven, så I kan spise jeres madpakker under et overdække.

I kan tilkøbe varm kakao over bål eller anden forplejning – skriv det i jeres booking for at høre mere.

Sådan foregår booking: Send en mail til info@deepforestartland.dk. Oplys dato, tidspunkt, antal personer og kontaktoplysninger, samt hvorvidt I ønsker at booke et af vores madpakkehuse.

Hvis I kommer fra Herning Kommune, er besøget gratis på udvalgte dage, men det kræver stadig booking. På den måde kan vi nemlig tage imod jer i skoven og hjælpe jer godt på vej. Vi har desuden tilrettelagt et undervisningsmateriale med opgaver og lege, I kan lave undervejs på turen. Mail os på info@deepforestartland.dk for at høre nærmere og booke jeres besøg.

Få en guidet tur

Vil I gerne give børnene i jeres institution en oplevelse udover det normale? Så book en guidet tur til jeres besøg i Deep Forest Art Land

På vej rundt i skoven vil vi gennem dialogiske øvelser skabe fælles erfaringer i mødet med de mange skulpturer og installationer.

Undervejs på turen tænder vi op i et bål hvor børnene kan nyde deres madpakker, og vi byder på forfriskninger.

Pris for guidet tur (3 timer inkl. tid til madpakker):

1500,- for op til 25 børn

3000,- for op til 50 børn

Forløbet tilpasses børnenes niveau og alder, ligesom vi tager højde for deres kompetencer og forforståelse.

Undervisningstilbuddet er styret af daglig leder af Deep Forest Art Land, Kristina Taaning. Hun er uddannet folkeskolelærer med mere end 20 års erfaring.

Sådan foregår booking af en guidet tur: Send en mail til info@deepforestartland.dk. Oplys dato, tidspunkt, antal personer og kontaktoplysninger,

Børn
Børn
Børn
Børn