Besøg

Praktisk info

ÅBNINGSTIDER

Hver dag, kl. 10-17

 

ENTRÉ
Private: Frivillig entré på 20 kr. pr. person. Kan betales via MobilePay til 176611.

Skoler og institutioner skal booke besøget på forhånd. Læs mere for skoler her og for daginstitutioner her.

Grupper, foreninger, virksomheder o.l. skal booke besøget på forhånd. Læs mere her.

 

GUIDEDE TURE
Der tilbydes hele året guidede ture og workshops tilpasset netop dine behov.

Læs mere om guidede ture og særarrangementer her.

 

PARKERING
Sdr. Omme vej, 6933 Kibæk (se på kort her)

Er du i tvivl om, hvordan du kommer frem? Se kørselsvejledning her.

 

TUREN RUNDT
Deep Forest Art Land består af Nordskoven og Sydskoven på hver sin side af Døvlingvej. Der findes oversigtskort på både parkeringspladsen og busholdepladsen, ligesom der kan tages trykte kort fra kassen på parkeringspladserne. Se også kortet online her.

Turen er tænkt som en lang samlet tur rundt i de to skove/naturområder. Hele ruten er 3,5 km lang, men kan også opdeles i to. Beregn ca. 2 timer til besøget.

Det er ikke tilladt at cykle eller ride i skoven uden foregående aftale.

 

VÆR OPMÆRKSOM!
Hold øje med jeres børn – besøg og leg sker på eget ansvar. Skovsnogen af Monstrum er stedets eneste godkendte legeplads.

Bemærk også, at I på turen rundt flere steder kommer tæt på en å med stærk strøm. Vær også opmærksomme, når stien krydser Døvlingvej, hvor der jævnligt kører store landbrugsmaskiner og øvrig biltrafik.

 

DÅRLIGT GÅENDE
Bemærk, at den nordlige del af skoven flere steder er meget kuperet. I perioder med meget regn, kan derdesuden være mudret flere stedet på ruten. Vi anbefaler den sydlige del af skoven med adgang fra P2 til dårligt gående.

 

TOILETTER
Der findes et muldtoilet ved vores busholdeplads i den nordlige del af skoven.

Derudover har vi to handicapvenlige muldtoiletter – ét på vores parkeringsplads og ét ved vores madpakkehus Det Gotiske Skur (ca. halvvejs på ruten).

 

HUNDE
Hunde er velkomne i snor. Husk desuden opsamlingsposer.

 

MAD OG DRIKKE
Der kan arrangeres mad og drikke ved guidede ture, eller anbefales Skarrild Hus (3,5 km) og Sdr. Omme Kro (10 km). Medbragt mad er velkommen og kan indtages flere steder på ruten. Der er både mulighed for at sidde ved opstillede borde-bænke-sæt eller medbringe et picnictæppe.

Hvis vejret er dårligt, er der mulighed for at sidde under overdække i Det Gotiske Skur (nr. 36 på kortet) og i Billedhuggerhaven.

 

GRILL OG BÅL
Hverken grill eller bål er tilladt. Kun i forbindelse med guidede ture eller events kan arrangeres grill, bål og bespisning mm. Læs mere her.

 

SHELTER OG OVERNATNING
Vil I gerne overnatte i en skov på en ny og spændende måde? Så overnat i Deep Forest Art Lands shelter Produzione af John Kørner. Her er plads til 3 voksne (er I flere, er det muligt at slå telt op efter aftale).

Det koster 100 kr. inkl. brænde at overnatte i shelter, og I skal booke jeres ophold på forhånd med antal gæster, ankomstdato, tidsrum, samt kontaktoplysninger til info@deepforestartland.dk.

Er shelteret ikke ledigt, anbefaler vi Skarrild Hus (3,5 km), Skarrild Kanoplads (6,5 km), Højkilde Bed & Breakfast (6,5 km), eller Sdr. Omme Kro (10 km). Det er ellers ikke tilladt at overnatte i telt eller autocamper.

Find vej

Deep Forest Art Land
Sdr. Ommevej, 6933 Kibæk, Danmark

BIL
Parkeringspladsen ligger ud til Sdr. Ommevej og er for private

BUS
Busholdepladsen ligger over for Døvlingvej 2 og er for guidede ture, institutioner og organiserede grupper