Bliv frivillig

Deep Forest Art Volunteer

“Jeg elsker at være med under den åbne himmel, og det fælleskab jeg opnår … [Det er også] spændende at møde nye mennesker, hvad enten det er kunstnere, publikum eller andre frivillige. Som frivillig nyder jeg også at blive inviteret med til de sociale arrangementer som løbende afholdes.” – Charles Maibom, frivillig siden 2015

Deep Forest Art Land er opstået med stor hjælp og opbakning fra lokale ildsjæle, og vi ville ikke eksistere uden hjælp fra frivillige.

Siden begyndelsen i 2009 har vi kunnet trække på en lang række frivillige, som hjælper os både med at drive og udbrede kendskabet til Deep Forest Art Land. Vi udvider løbende antallet af frivillige, og vi vil også gerne have dig med!

Som frivillig i Deep Forest Art Land vil du blive en del af et sjovt, afvekslende og lærerigt fællesskab. Du vil altid selv kunne vælge hvilke grupper eller opgaver, du ønsker at gå ind i, og hvor meget tid du vil kunne afsætte.

Frivillige rundvisere og formidlere
Du bliver en del af vores team, der håndterer omvisninger og det praktiske omkring rundvisninger og arrangementer.

Frivillige naturmedarbejdere
Du er med under åben himmel, når vi arbejder med at vedligeholde området, og når vi installerer nye arbejder og publikumsfaciliteter.

Event-frivillig
Du vil blive en del af gruppen af frivillige, som hjælper til ved åbninger og særlige events. Dette inkluderer forberedelserne før, samt uddeling af forfriskninger og salg af t-shirts under arrangementet.

Køkken-frivillig
Du vil blive en del af madholdet, der hjælper med madlavningen ved større arrangementer.

Vil du være med?

Som tak for hjælpen, tilbyder vi alle frivillige:

Forplejning, når du er frivillig
En årlig frivilligfest
Invitationer til særarrangementer
Særomvisninger med kunstnere
En Deep Forest Art Land t-shirt

 

Kontakt os for at høre mere!

Har du lyst til at være en del af vores fællesskab, så kontakt daglig leder Kristina Taaning med en mail til info@deepforestartland.dk