INGRID

80 piger og 20 samtidskunstnere gjorde INGRID - Deep Forest Art Camp til et eksperimentarium for pigeliv og fremtidens spejderlejr!

INGRID – Deep Forest Art Land var en sommerlejr for unge piger mellem 13 og 20 år, hvor fik pigerne mulighed for at udtrykke sig gennem kunst og lejrliv. Lejren blev afholdt den første uge i juli 2019 gennem et utraditionelt samarbejde mellem De grønne pigespejdere og Deep Forest Art Land.

Lejren gav de unge piger et nyt fællesskab, hvor de prøvede sig selv af på nye måder. Med deres 100-års erfaring med lejrliv og udfordrende aktiviteter i naturen stod De grønne pigespejdere for opbygningen af selve lejringen, samt for madlavning og lejrbål. Deep Forest Art Land, der på kort tid opbygget et stærkt brand inden for samtidskunst i nye rammer (naturen), stod for en lang række workshops, arrangeret af 20 forskellige billedkunstnere, både udenlandske og danske.

Med partnerskabet bragte de to parter det bedste fra deres verdener sammen for at forny både pigespejderne og introducere nye målgrupper til Deep Forest Art Lands univers. På en lille uge blev campen et statement over al den power og det potentiale, som unge piger indeholder, der desværre nogle gange holdes tilbage. Der deltog også piger som ikke normalt er spejdere, og for dem var det helt nyt at bo i en camp og sove udendørs en hel uge. Andre kom ud af komfortzonen ved at medvirke i en performance og andre igen ved at indgå nye bekendtskaber.

Om De grønne pigespejdere:

De grønne pigespejdere er Danmarks største pigefællesskab med 4000 medlemmer fordelt på 120 lokale spejdergrupper i hele Danmark.

De blev etableret den 4. maj i 1919 og fejrede 100-års jubilæum i 2019, som bl.a. blev fejret med INGRID – Deep Forest Art Camp.

De er det eneste spejderkorps i Danmark, der udelukkende er for piger, og som ledes af kvinder.

Gennem udfordrende aktiviteter i øjenhøjde får de piger til at turde mere.

Se mere på pigespejder.dk

Deltagende kunstnere

Nanna Abell
Lisbeth Bank & Pernille Bøggild
Benedikte Bjerre
Signe Boe
Ea Borre & Ragnhild May
Jacob O. Henry
Sophie Hjerl
Heidi Hove
Sophus Ejler Jepsen & Cecilie Bendixen
Nicole Cecilie Bitsch Pedersen
Marika Seidler og Seidlers Sensorium
Nils Elvebakk Skalegård
Vladas Suncovas
Pernille Kapper Williams
Søren Aagaard
Det Kgl. Danske Kunstakademi
René Schmidt
Marianne Skaarup Jakobsen