Naturens materialer

Naturens vævere

En workshop om samarbejde og kreativitet

Naturens vævere var en workshop afholdt af kunstnerduoen Bank & Bøggild, der består af de to danske billedkunstnere Lisbeth Bank og Pernille Bøggild.

Lisbeth og Pernille opførte inden workhoppen et  udkigstårn af granrafter i Deep Forest Art Land. Under workshoppen beklædte de sammen med deltagerne tårnets sider med indsamlede materialer fra skov og eng, som blev vævet ind i konstruktionen.

Det blev en workshop som også kom til at handle om samarbejde og kreativitet, når deltagerne sammen skulle finde materialer og sætte det hele samme. Derudover var det muligt for én person ad gangen at kravle op i tårnet og overskue skoven oppefra. Ud over fællesskabet og erfaringerne med at vælge materialer og anvende dem, kom det også til at handle om at kravle rundt som væverfugle og vævermyrer og bringe teknologi, natur,  maskuline og feminine værdier sammen.

Forløbet blev afsluttet med en performance, hvor kunstnerne og deltagerne malede sig som urfolk med hvidt ler, sort jord og gul okker, med blomster og kviste i håret.