Skoler og ungdomsuddannelser

Book jeres besøg

Hvis I kommer fra en skole eller ungdomsuddannelse skal I booke jeres besøg på forhånd. 

Pris: 495 kr. + 20 kr. pr. person

Prisen inkluderer en kort introduktion til stedet af en guide. Hvis I ønsker det, kan vi også booke Det Gotiske Skur eller Billedhuggerhaven, så I kan spise jeres madpakker under et overdække.

I kan tilkøbe varm kakao over bål eller anden forplejning – skriv det i jeres booking for at høre mere om mulighederne.

Sådan foregår booking: Send en mail til info@deepforestartland.dk. Oplys dato, tidspunkt, antal personer og kontaktoplysninger, samt hvorvidt I ønsker at booke et af vores madpakkehuse.

Hvis I kommer fra Herning Kommune, er besøget gratis på udvalgte dage, men det kræver stadig booking. På den måde kan vi nemlig tage imod jer i skoven og hjælpe jer godt på vej. Vi har desuden tilrettelagt et undervisningsmateriale med forberedelse til læreren og opgaver, I kan lave undervejs på turen. Mail os på info@deepforestartland.dk for at høre nærmere og booke jeres besøg.

Få en guidet tur

Vil I gerne give jeres elever en oplevelse udover det normale? Så book en guidet tur til jeres besøg i Deep Forest Art Land!

På vej rundt i skoven vil vi gennem dialogiske øvelser skabe fælles erfaringer i mødet med de mange skulpturer og installationer.

Eleverne opdeles i mindre grupper og skal undervejs arbejde med udvalgte temaer, omhandlende f.eks. natursyn, kultur, samfund, leg og humor.

Undervejs på turen tænder vi op i et bål hvor eleverne kan nyde deres madpakker, og vi byder på forfriskninger.

Pris for guidet tur (3 timer inkl. tid til madpakker):

1500,- for op til 25 elever

3000,- for op til 50 elever

Forløbet tilpasses det aktuelle klassetrin, ligesom vi tager højde for elevernes kompetencer og forforståelse.

Undervisningstilbuddet er styret af daglig leder af Deep Forest Art Land, Kristina Taaning. Hun er uddannet folkeskolelærer med mere end 20 års erfaring.

Sådan foregår booking af en guidet tur: Send en mail til info@deepforestartland.dk. Oplys dato, tidspunkt, antal personer og kontaktoplysninger,

 

Find inspiration til undervisningen

Download vores gratis undervisningsmateriale og få inspiration til jeres ekspedition i skoven!

Deep Forest Art Land er et anderledes uderum, der vil udfordre elevernes sanser, kreativitet og fantasi. Eleverne vil i højere i grad selv blive en del af læringsprocessen, og de vil få mulighed for at afprøve deres egne tanker og idéer.

I samarbejde med lærere og kunstnere har vi i Deep Forest Art Land udarbejdet undervisningsmateriale, der kan bruges i 0.-7. klasse – både i samspil med læreren eller af eleverne selv i mindre grupper.

Undervisningsmaterialet er et oplagt udgangspunkt for jeres besøg i Deep Forest Art Land, og flere af opgaverne kan også bruges i byrummet eller i andre naturområder.

Download undervisningsmaterialet her.

Vær opmærksomme på, at I stadig skal booke jeres besøg, selvom I vælger at bruge vores undervisningsmateriale på egen hånd.